“Ontmoeting aan zee”

Beste gemeenteleden,

Mijn naam is Henk Bergmans, een aantal mensen zal mij zeker wel kennen. Ik heb op het Park Scaldeoort te Westerschouwen aan de Westerseweg 3 huis nr.27 een houten Blokhut “La Cabane”, die ik het hele jaar verhuur.

Bij mij kwam de gedachte op om een aantal mensen uit te nodigen voor een gezellige middag, in een vroege aanloop naar Kerst,  met koffie/thee, iets lekkers, een praatje, een glaasje, een ontmoeting in het kader van “Omzien naar elkaar”. Dit idee is destijds door de kerkenraad omarmd.

Twee jaren geleden is er al een bijeenkomst geweest, dit keer dus in de eerste plaats voor diegenen, die de eerste keer niet aanwezig konden zijn.

                                               Zaterdag 11 december 14.00 uur tot + 16.30 uur

                                                           in “La Cabane” te Westerschouwen

Het idee is spontaan ontstaan, en het is de bedoeling dat deze middag dat ook is, geen programma. Het is een open ontmoeting om te horen wat er speelt, maar waar ook levensvragen ter sprake gebracht kunnen worden, die dan gedeeld kunnen worden.

Voor de voorbereiding van deze middag willen wij graag weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten, dit is echt nodig want er is plaats voor maximaal 14 mensen.

Wij zien uw aanmelding bij Henk daarom graag uiterlijk 20 november tegemoet. Op volgorde van binnenkomst houden wij een plaats voor u vrij, waarbij zij die de eerste keer niet geweest zijn voorrang hebben boven hen, die in december 2019 hebben meegedaan.

Met vriendelijke groet,
Henk Bergmans, gastheer, e-mailadres:  henkbergmans@zeelandnet.nl en Ben Hoexum, scriba